Het Interview met de NarcistHoe bescherm ik mijn kind tegen narcisme en borderline misbruik

Hoe bescherm ik mijn kind tegen narcisme en borderline misbruik

Hoe bescherm ik mijn kind tegen narcistisch of borderline misbruik

Kinderen mer een narcistische of borderline ouder kunnen zich onveilig voelen, waardoor zij agressief of juist passief gedrag vertonen. Daarmee beschermt het kind zichzelf. Door hun loyaliteit aan de ouder (s) kan het ook gebeuren dat het kind zijn eigen identiteit verliest, een hechtingsprobleem ontwikkelt en daarmee schade oploopt.

De beschermende ouder kan in de knel komen als er emoties aan te pas komen. Het is belangrijk om te weten hoe de narcistische of borderline (ex)partner manipuleert, leugens verspreidt en de beschermende ouder bedreigt. De kans is groot dat waarheden bij instanties of overheid niet gebruikt worden om de juiste aanpak te regelen. Beslissingen van een rechter of kinderbescherming kunnen door leugens van de narcistische of borderline ouder ondermijnd worden.  Daardoor  an een verkeerde, onterechte uitspraak gedaan worden die erg frustrerend is voor beschermde ouder.

Het is belangrijk om een plan van aanpak te maken om uw verhaal te onderbouwen om het tij te laten keren.

Wie helpt u

Ik zal mij even voorstellen ik ben Emelie D. van Laar oprichtster van o.a. deze website en zet mij samen met ons team voor mensen voor u in.

Ik zal mij even voorstellen

Wat kunt u van mij verwachten;

  • zet mij voor 100% voor u in
  • 18 jaar ervaring in dit vak
  • strategische denkwijze
  • ziet mogelijkheden
  • geef u inzichten
  • ben oplossend
  • laat een zaak niet snel los
  • doorzie de streken van de narcist/borderliner

 

Omgangsregeling gaat stroef?

Loop je steeds achter de feiten aan en houden de pesterijen nooit op?

Gaat de overdracht niet zoals er is afgesproken?

Doordat je ex jou steeds uit je tent lokt  door je te blijven triggeren en het kind tegen jou uitspeelt. Komt het kind in een tweestrijd.

Er zijn trucjes hoe het anders kan, een andere denkwijze en aanpak om rust te creëren is voor u en uw kind(eren) zijn belangrijk.
Op een zeer creatieve manier maak ik u wijzer met een andere kijk op uw ex,  u  zult voorlopen met de inzichten die ik u geef.

Maak een afspraak hoe u kunt leren gamen, want voor uw ex is alles een spel en wilt alleen maar winnen.

Wilt u met kinderen scheiden?

U krijgt de advocaat die bij u past

Als de narcistische of borderline ouder nog meedraait in het gezin is het zaak dat de beschermende ouder in zijn/ haar kracht blijft staan. Het zou ook een reden kunnen zijn om de relatie te stoppen, omdat het een zware taak is..

Ik kan u daarbij ondersteunen. Nadat u uw verhaal heb verteld kan ik uw  juiste advocaat aanbevelen.
Bij mij geen intake gesprek maar ik ga tijdens, door u verhaal aan te horen meteen aan de slag.

U vertelt, ik stel nog meer vragen en op deze manier komen wij verder, ik bedenk de juiste strategie die op maat is ontwikkeld  onderzoeken of u met toevoeging krijgt.

Maak een afspraak u staat niet meer alleen