Het Interview met de NarcistHulp nodig bij narcistisch misbruik in Eindhoven?

Wij bieden u deskundige, betrouwbare en strategisch hulp

Meld je nu vrijblijvend aan >>

Ben je slachtoffer van narcistisch misbruik? Wij bieden jou de hulp die je nodig hebt.

Wanneer je slachtoffer bent van narcistisch misbruik, dan kun je je intens eenzaam voelen, verloren of depressief. Het is goed dat je hulp zoekt. Wij helpen cliënten die te maken hebben met allerlei vormen van mentaal misbruik. Wij coachen je en helpen je om zelf beslissingen te nemen waar je achter staat. Wij zijn een sterk team met kennis van Narcisme, Borderline en psychopathisch misbruik in een relatie, op het werk of onder familie en vrienden.

Coaching bij narcistisch misbruik in Eindhoven

Coaching bij narcistisch misbruik in Eindhoven

Word je geïntimideerd, gepest, gemanipuleerd, gekleineerd of bedreigd? Dit is mentaal geweld dat móet stoppen. Degene die jou misbruikt vindt het misschien belangrijk om aanzien te hebben, mooie spullen en status, of is vooral gedreven door zijn of haar verslaving. Er is totaal geen oog voor jou en je gevoel. Een situatie die je liever vandaag dan morgen een halt toeroept.

Het mooie is dat jij zelf de eerste stap kunt zetten en tegen narcistisch misbruik op kunt optreden. Wij kunnen je daarbij helpen.

Meer weten?

Herken jij één van deze dingen?

 • je bent afhankelijk geworden van de persoon die je misbruikt
 • je durft niet meer alleen te zijn
 • je hebt het gevoel dat je nog meer van de persoon bent gaan houden
 • je hebt samen kinderen
 • je hebt geen eigen woning
 • je hebt geen inkomen
 • je voelt je angstig en bent continu op je hoede
 • je bent bang om je kinderen kwijt te raken

Hulp nodig bij narcistisch misbruik in Eindhoven? Neem contact op met ons!

Verschillende soorten geestelijk misbruik

Het is goed om te weten met wat voor soort misbruik je te maken hebt. Zo heb je narcistisch misbruik, borderline misbruik en psychopathisch misbruik. Een narcist zal jou precies vertellen wat je graag wil horen, een persoon met een Borderline persoonlijkheidsstoornis zal je chanteren en een psychopaat zal je bedreigen. Wanneer je te maken hebt met een van deze soorten van misbruik, dan heb je waarschijnlijk de neiging om steeds terug te gaan naar je partner, of om niet weg te durven gaan en voor jezelf te kiezen.

Meer weten?

Red jezelf (en je kinderen)

Leven met misbruik is niet goed, en nooit goed te praten. Niet voor jezelf, en natuurlijk al helemaal niet wanneer er kinderen in het spel zijn. Maar hóe zet je een psychopaat, een persoon met borderline of een narcist voorgoed buitenspel? Wij reiken je de juiste handvatten aan om af te rekenen met misbruik binnen je gezin. We helpen je concreet om op te treden en jezelf en je kinderen te beschermen tegen narcistisch misbruik. Met de juiste strategie kun jij op de juiste manier reageren, zowel in woorden als met je hele houding. Je staat sterker in je schoenen en kan weer voor jezelf kiezen.

 

Ervaringsdeskundigen narcistisch misbruik in Eindhoven

Heb je het gevoel dat niemand je meer gelooft? Dat je nergens met je verhaal terecht kunt?

Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze, óf brengen je in contact met een ervaringsdeskundige. Ervaringsdeskundigen op het gebied van narcistisch misbruik zijn zeer gedreven om jou te helpen, naar je te luisteren en om je tips en handvatten te geven om het misbruik te laten stoppen.

Voor wie?

Wij coachen slachtoffers van narcistisch misbruik door hen te leren herkennen wanneer er misbruik van ze wordt gemaakt, en hoe hiermee om te gaan in de praktijk.

Wij trainen ook advocaten die in hun dagelijkse werk te maken krijgen met narcistisch misbruik en zich niet omver willen laten praten. Wij leren hen om bedacht te zijn op dit soort machtsvertoon en om hen hierdoor niet te laten intimideren. We leren hen te vertrouwen op hun eigen kennis en kunde waardoor ze zich niet (meer) laten ompraten.

Ben je er klaar mee? Onderneem dan NU actie!

Coaching bij narcistisch misbruik in Eindhoven

 • Coaching; bij narcisme en borderline misbruik geeft je de juiste inzichten om beslissingen te nemen.
 • Advocaten; met kennis van psychopathie laten zich niet omverpraten
 • EFT-therapie; herstel snel van je trauma bij narcisme
 • Ervaringsdeskundigen; geloven je verhaal

Meld je nu aan!